Juelsminde Havnemuseum

Oplev Juelsminde

Samlet oversigt 

Visitjuelsminde kan du her, se de mange muligheder i Juelsminde. 

Se mere her 

Restauranter 

På havnen

Hos Restaurant På Havnen er der fokus på at lækre madretter og udsøgte vine, der opfylder dine behov. Der er et alsidigt menukort med både frokost- og aftenretter, med noget for enhver smag. Der kan fås alt fra lækre bøffter, til fiskeretter med frisk fisk fra de danske farvande og videre til gamle danske nationalretter som stegt flæsk med persillesovs.

Juelsminde Fiskebistro 

Her tilbydes et lækkert fiskemåltid fra det store frokost- eller aftenkort, og skænkes en øl, et glas vin eller andet, ventetiden – enten inde i den hyggelige Skipperstue eller på slagbænken udenfor på havnen i godt vejr. 

Liniepavillonen

Nyd luksuriøse a la carte retter med udsigten over Juelsmindebugten, i rolige omgivelser kun få meter fra vandkanten. Her tilbydes både frokost- og aftenmenu samt et udvalg af udsøgte vine.
 

Hotel Juelsminde Strand

Beliggende i naturskønne omgivelser omgivet af Tofteskoven og i gåafstand til stranden, havnen og centrum i Juelsminde by.  Hotel Juelsminde Strand består af 70 værelser, restaurant/bar, bordtennis, billard, legeplads mm. Udenfor er der en hyggelig terrasse og have. Hotellet tilbyder desuden moderne konferencefaciliteter med en sal med plads til op til 180 personer, mødelokaler med plads op til 35 personer, samt en række grupperum. Hotellets restaurant samt mange af lokalerne og flere af værelserne har udsigt ned over byen og ud over Kattegat.

Havnen Juelsminde

Juelsminde Havn & Marina er en selvejende institution der ledes af en bestyrelse på 7 medlemmer. 3 er valgt af kommunen, 2 er valgt blandt havnens erhvervsbrugere, og de sidste 2 er valgt af Juelsminde Sejlklub. Der rådes i dag over 4 havnebassiner med ialt 500 bådpladser. Havnen har en sund økonomi, og det afspejler sig i de mange nye investeringer og tiltag der foretages, for at gøre det både sikkert og dejligt at gæste denne skønne havn.

Se mere her