Juelsminde Havnemuseum

Besøg Juelsminde-halvøen

Få en spændende pakkeløsning, arrangeret af Juelsminde Havnemuseum 

Oplev unikke og spændende slotte/herregårde, maritim historie, atmosfærefyldt havneby, skønne naturomgivelser, en stor lokal økologisk virksomhed og god mad. Få en gennemført pakkelæsning arrangeret af Juelsminde Havnemuseum. Af seværdigheder kan vi nævne Glud Museum, virksomheden Palsgaard med imponerende slotspark, samt Danmarks Ferguson Museum (Verdens største). Vi er fleksible, og kan sammensætte netop den pakke, der passer til jeres ønsker og behov. 

Vi oplyser prisen på turene, eller en pris på hele pakken. 

Forslag til pakke 

Kl. 10.00 

Start ved Hotel Vejlefjords wellness afdeling og rehabiliteringscenter. I bussen får I en lang fortælling om “Slottet i Skoven”, samt mulighed for at nyde de smukke omgivelser, og det kuperede terræn ned mod Vejle Fjord. 

Kl. 11.00

Herefter køres en fantatisk flot tur mod Juelsminde, forbi Rosenvold Slot, og videre til Barritskov Gods, hvor man kan besøge det økologiske center Aarstiderne, som er en succesfuld dansk virksomhed, der sælger og leverer måltidskasser til hele landet.

Kl. 12.30

Frokost på en restaurant i Juelsminde, hvor vi kan anbefale flere.

Kl. 14.00

Lokalt maritimt museum med mange spændende historier, som bliver fortalt via rekvisitter, lyde og levende billeder. “Bliv din egen styrmand” i styrehuset i museets helt nye simulator, som er sæsonens store nyhed. En rundvisning med guide varer ca. 45 min. 

Kl. 14.45 

Guidet byrundtur i Juelsminde og omegn i bussen. Hør historien om den hyggelige og levende turist- og havneby. 

Kl. 15.30 

Kaffe på en af byens restauranter.

Kontakt os her